İlkem Gazetesi

AĞUSTOS’TA SANAT İSTANBUL’UN HER YERİNDE

AĞUSTOS’TA SANAT İSTANBUL’UN HER YERİNDE
14 Ağustos 2020 - 22:48

İBB, Ağustos ayı boyunca konserden tiyatro gösterimine kadar birçok etkinlik ile şehrin her noktasını sanatla buluşturuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kültürel faaliyetleri, Ağustos ayında da hız kesmeyecek. İBB Kültür Daire Başkanlığı ve Kültür AŞ, şehrin dört bir yanında ay boyunca etkinlikler düzenleyecek. Kentin farklı noktalarında gerçekleştirilecek müzik, tiyatro gösterimleri ile birlikte festivaller ve özel etkinlikler, İstanbulluya sanat dolu bir yaz yaşatacak.

AĞUSTOS’TA MÜZİK RÜZGARI ESECEK

İBB,  Ağustos ayında birçok kültür sanat aktivitesi gerçekleştirecek. Büyükada Yaz Konserleri, her hafta sonu dinleyenleri müziğin ritminde buluşturacak. 9-15 Ağustos tarihleri arasındaki Beylikdüzü ve 16 Ağustos pazar günü gerçekleşecek Kınalıada Festivali de eşsiz performanslara sahne olacak.

“Sokakta Sanat Var” etkinlikleri, sanatseverlerle olmaya devam edecek. Gülhane Parkı, Maçka Habitat Parkı, Ortaköy, Kuruçeşme ve Beykoz Çayırı’nda konserler ve tiyatro gösterimleri düzenlenecek.

TARİHİ MEKANDA KONSERLER SÜRECEK

Bizans İmparatorluk Sarayı kompleksinin ayakta kalan tek yapısı olma özelliğini taşıyan Tekfur Sarayı Müzesi, Klasik Türk ve Batı Müziğinin seçkin örneklerine ev sahipliği yapmayı sürdürecek. “Avluda Klasik Müzik” konserleri, Her Cumartesi saat 18.00’de müzikseverlerle buluşacak. Konser serisi kapsamında; 15 Ağustos’ta “Lepidus Ensemble” (Yonca Sülün, keman / Öykü Koçoğlu, viyola / Rahşan Apay, viyolonsel), 22 Ağustos’ta “İstanbul Virtüözleri ve Bülent Evcil” (Bülent Evcil, flüt / Özgecan Günöz, 1.keman / İmge Tilif, 2.keman / Efdal Altun, viyola / Yılmaz Bişer, çello / Tayfun Tümer, kontrabas), 29 Ağustos’ta “Cello Paradiso” (Şafak Erişkin, çello / Gülyar Balcı, çello / Didem Erken, çello / Dilbağ Tokay, çello) sahne alacak.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi