İlkem Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN KARTALSPOR TESİSLERİNİ ZİYARET

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN KARTALSPOR TESİSLERİNİ ZİYARET
12 Aralık 2020 - 22:19

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Kartalspor Gençlik Geliştirme Merkezini  ziyaret ederek, Kartalspor Başkanı Binali Aydın ve Yönetimi Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Kartalspor’un tesislerini inceleyen Başkan Yüksel, Kartalspor Başkanı Binali Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu. Başkan Yüksel, “Genç ve yetenekli sporcularımız için elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi. Başkan Binali Aydın ise Kartalspor’un A takımına ve Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.
Kartalspor Başkanı Binali Aydın, Kartalspor’un 34 numaralı formasını Başkan Gökhan Yüksel’e hediye etti. Görüşmenin ardından tesislerde antrenman yapan Kartalsporlu miniklerle bir araya gelen Başkan Yüksel, geleceğin futbolcuları ile sohbet etti. Geçmişte aynı altyapıda lisanslı futbolcu olarak oynadığı bilgisini paylaşan  Başkan Yüksel, yapılan idmanı izleyerek alt yapı futbolcularına moral verdi.
Kartalspor Başkanı  Binali Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Başkan Gökhan Yüksel’e teşekkür etti

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi