İlkem Gazetesi

Sultanbeyli’de Salgınla Mücadele Kesintisiz Devam Ediyor

Sultanbeyli’de Salgınla Mücadele Kesintisiz Devam Ediyor
19 Ağustos 2020 - 22:19

Sultanbeyli Belediyesi, Koronavirüs ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor. İlçede caddeler, sokaklar gibi halkın yoğun kullandığı alanlar düzenli olarak ekipler tarafından dezenfekte ediliyor.

Sultanbeyli’de Koronavirüs ile mücadele hız kesmeden sürüyor. İlçe genelinde düzenli olarak dezenfekte çalışması yapan belediye ekipleri; PTT’leri, eczaneleri, ATM’leri, ibadethaneleri, okulları, parkları, sosyal yaşam alanlarını, cadde ve sokaklar gibi halkın yoğun olarak kullandığı mekanları sık sık dezenfekte ediyor. Kimsesi olmayan vatandaşların evlerine sıcak yemek servisi yapılıyor. İlgili kurumlarla koordineli şekilde de sık sık denetimler gerçekleştiriliyor. Halkın sağlığı için ilçedeki çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

Koronavirüs ile mücadelede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Dünyamızı tehdit etmeye devam eden Koronavirüs ile ülke olarak başarılı bir mücadele yürütüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde atmış olduğumuz adımlar hamdolsun olumlu sonuçlar vermeyi sürdürüyor. Tabi olumlu gelişmeler yaşanırken tedbiri de elden bırakmamalıyız. Sultanbeyli Belediyesi olarak virüsle ilk günden itibaren mücadele ediyoruz.” dedi.

Maske, mesafe ve temizlik hatırlatması da yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değil. Bunu unutmamalı ve mutlaka tedbirimizi almalıyız. Biz belediye olarak vatandaşlarımızın sağlığı için cadde ve sokaklar, PTT’ler, ibadethaneler, okullar, ATM’ler, eczaneler, toplu taşıma araçları, kamu kurum ve kuruluşları gibi sık kullanılan alanlarda dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ancak vatandaş olarak da her birimiz tedbirlere uymaya özen göstermeli; maske, mesafe ve temizliği yeni normalleşme sürecinde hayatımıza adapte etmeliyiz. Bu süreci inşallah hep birlikte tedbirlere uyarak atlatacağız.” şeklinde konuştu.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi