İlkem Gazetesi

“ÜSKÜDAR SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ” AÇILDI

“ÜSKÜDAR SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ” AÇILDI
26 Ağustos 2020 - 1:07

Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Mimar Sinan Mahallesi’nde yapımı biten Sağlıklı Hayat Merkezi’nin açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Açılış törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Üsküdar İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Taşçı ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın katılım sağladı.

Sağlıklı yaşamın öneminin çok daha iyi anlaşıldığı pandemi sürecinde Üsküdar’a yeni bir sağlık merkezinin kazandırılmış olması ile Üsküdarlıların neredeyse her mahallede kolayca ulaşıp, hizmet alabileceği merkezlerin artırılması hedefleniyor.

Törende konuşan Başkan Hilmi Türkmen, “Biliyorsunuz, biz yaklaşık 20 yıldır “Önce sağlık, daha fazla sağlık” diyorduk. Enerjimizin, kaynaklarımızın büyük bir bölümünü sağlık hizmetlerine ayırıyoruz. 2020 yılında bunun ne kadar önemli olduğu herkesçe bir kere daha anlaşıldı. Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınını en az kayıpla karşılayan ülkelerden biri olduk. Özellikle batıda sağlık sistemleri çökerken biz ayakta kaldık. Biliyorsunuz, Cumhurbaşkanımızın hüzünlü bir hatırası vardır. Kendisi gençken ve merhum babası hastayken onu sırtına hastane hastane taşımış ve o gün ahdetmiştir. Bu millete adil, kaliteli sağlık hizmeti vermek için çalışacağım demiştir. Elhamdülillah bu hüzünlü hatıradan bugün milletçe yüzlerimizin güldüğü bir noktaya geldik. Bizler yerel yönetimler olarak bu büyümeye katkıda bulunuyoruz. Üsküdar Belediyesi olarak yaptığımız sağlık yatırımlarımızla bütün Üsküdarlılar olarak gurur duyuyoruz. Bu yeni sağlık merkezimiz de şimdilik bu büyük zincirin yeni halkası oldu. Ama son değil, inşallah Üsküdar’a, İstanbul’a olan hizmetlerimize gücümüz oldukça devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Sağlıklı Hayat Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılış sonrası yetkililer merkezi gezerek incelemelerde bulundu.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi