İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’un verilerine göre, iki gündür etkili olan soğuk ve yağışlı havanın gece saatlerinden itibaren İstanbul’u terk etmesi bekleniyor. Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların kademeli olarak artacağı, hafta sonuna kadar sıcaklıkların 10 derecenin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.
İstanbul güne, 3 dereceler civarında seyreden hava sıcaklıkları ile başladı. Silivri ve Çatalca’nın yüksek bölgelerinde kar, diğer yerlerde zaman zaman karla karışık yağmur geçişleri yaşandı.
SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA İSTANBUL’U TERKEDİYOR
İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’un verilerine göre, yağışların il genelinde yağmura dönmesi ve iki gündür etkili olan soğuk ve yağışlı havanın gece saatlerinden itibaren etkisini yitirmesi bekleniyor.
SICAKLIKLAR ARTACAK
Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların kademeli olarak artacağı, hafta sonuna kadar sıcaklıkların 10 derecenin üzerine çıkarak 12-13 dereceleri bulması bekleniyor. Sıcaklıklarının 1 Şubat’a kadar mevsim normallerinin 2-4 derece altında, 2-15 Şubat tarihleri arasında mevsim normalleri civarı ila 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.


Muş Dernekler Federasyonu Resmen Kuruldu
Meteoroloji merakla beklenen tarihi açıkladı
BAHÇELİEVLER STADI VE ZEMİN ALTI OTOPARKI AÇILDI
“KOLTUK SENİN” GENÇLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR!
YAĞMUR YAĞDI, İSTANBUL KOŞTU
İBB VE İSTANBUL BAROSU’NDAN İŞ BİRLİĞİ
Haymana Holding’den Sürdürülebilir Gelecek Hamlesi: Aile Anayasası Çalıştayı