İlkem Gazetesi

Sancaktepe’de Gençlerle Temizlik Hareketi

Sancaktepe’de Gençlerle Temizlik Hareketi
17 Ağustos 2020 - 23:04

Sancaktepe Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında daha temiz bir çevre sloganıyla, ilçenin oksijen deposu olarak bilinen Aydos Ormanı bölgesinde Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü ve gençlerin katılımıyla temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Sancaktepe’li doğa dostu gençlerin yoğun katılımı altında gerçekleşen temizlik öncesi Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü ilk olarak yapılan kahvaltının ardından gençlerle  doğa yürüyüşü gerçekleştirerek yürüyüş yolu üzerinde bilinçsizce bırakılan yüzlerce torba çöpü topladı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü İlçede Temizlik konusunda toplumsal bir duyarlılık yaratmak için böyle bir hareket başlattıklarını belirterek ‘ Doğayı seven ve onu korumayı ilke edinen gençlerimiz ile Aydos’ta hem yürüyüş hem de temizlik yaptık.Doğa bizim evimiz.  Temizlik konusunda toplumsal bir duyarlılık yaratmak için böyle bir hareket başlattık. Her yıl belirli aylarda bu çevre temizliğini yapacağız. Bugün kısa sürede çok geniş bir alanın temizlendiğini gördük. Temizlik konusunda duyarlılık ve hassasiyet gösteren geleceğimizin teminatı gençlerimize ve doğanın temizlenmesine katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi