Pendik Sanat Akademisinin 18 yaş altı çocuklar için hazırladığı ücretsiz yaz kursları başladı. Çocuklar bir ay boyunca Ebru, Resim, Gitar ve Fotoğrafçılık alanında eğitim alacak.
Pendik Sanat Akademisi Yaz Kursları başladı. Temmuz ayındaki ön kayıtların tamamlanmasıyla 18 yaş altındaki öğrenciler Ebru, Resim, Gitar ve Fotoğrafçılık branşlarında ücretsiz eğitim alıyor. 31 Ağustos’a kadar sürecek eğitimler Neyzen Tevfik Sanat Evi, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi ve Atatürk Kültür Merkezi’nde veriliyor. Öte yandan Pendik Sanat Akademisi yeni dönem kursları için hazırlıklar sürüyor.
Tüm yaş gruplarının katılabileceği kurslara eylül ayının ilk haftasından itibaren pendik.bel.tr adresinden kayıt olunabilecek.


Vali Davut Gül’den Sultanbeyli’de Taziye Ziyareti
İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç için Hac dönüşü Çenberlitaş’ta program yapıldı
İSTANBUL’DA DERS ATÖLYELERİ’NDE MEZUNİYET HEYECANI
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NDE ÖNEMLİ ETKİNLİK
İBB’DEN KESİNTİSİZ KÜTÜPHANE HİZMETİ
SARAÇHANE’DE FETİH COŞKUSU!
APLAK GÖREVİNE BAŞLADI