İlkem Gazetesi

Bakan Bilgin’den asgari ücret ve EYT açıklaması

Bakan Bilgin’den asgari ücret ve EYT açıklaması
13 Ekim 2022 - 10:37

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, yıl başından bu yana eriyen asgari ücret konusunda, “Aralık ayında enflasyonun tahribatını ortadan kaldıracak bir düzenleme yapacağız.” dedi. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren EYT’yi aralık ayının başında çözeceklerini söyleyen Bakan Bilgin, “EYT ve asgari ücret bekleyenler memnun olacak” dedi.

TİSK Forumu’nda asgari ücret ve EYT’ye ilişkin açıklamalar yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, komisyon ile aralıkta bir araya geleceklerini hatırlatarak, “Bu tahribatı ortadan kaldıracak düzenleme yapılacak” dedi.

Bakan Bilgin, “Asgari ücret 20 bin lira da olsun diyebilirim ama işverenin ödeyebileceği bir rakam olması lazım. Kamuoyundaki asgari ücret söylentileri gerçeği yansıtmıyor” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        İlkem Gazetesi