İlkem Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Başakşehir UEFA Liginde Gruptan Çıkmayı Başardı

Başakşehir UEFA Liginde Gruptan Çıkmayı Başardı
14 Aralık 2019 - 18:19

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nun 6. ve son haftasında konuğu olduğu Mönchengladbach’ı 2-1 mağlup etti.

Borussia Park’ta oynanan karşılaşmada ev sahibi Mönchengladbach’ın golünü Thuram (Dk.33) atarken, Medipol Başakşehir’in golleri İrfan Can Kahveci (Dk. 44) ve Crivelli’den (Dk. 90+1) geldi.

Bu sonuçla birlikte, temsilcimiz Medipol Başakşehir grubunu lider tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura yükseldi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi