İlkem Gazetesi

Başkan Tombaş’tan Sultanbeyli’ye yeni müjde!

Başkan Tombaş’tan Sultanbeyli’ye yeni müjde!
24 Mayıs 2024 - 16:54

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Merkez İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Tombaş, sınıflara girip derslere katıldı. Okul müdürleri ve öğretmenlerle de görüştü ve sınıf mevcudiyetlerinin azalması için yeni okullar yapacaklarının müjdesini verdi.

Başkan Tombaş, seçimden sonra da saha ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. İlk olarak Sultanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret edip öğrencilerle buluştu. Onlarla sohbet edip taleplerini dinledi ve öğrencilerin isteklerini ilgili birimlere iletip çözülmesi talimatını verdi. Öğrencilerin ilgisi de oldukça yoğundu.

Daha sonra Merkez İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Tombaş’a çocuklar büyük bir sevgi seliyle karşıladı. Başkan, çocuklarla yakından ilgilenerek sınıflara girip derse katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TOMBAŞ’A YOĞUN İLGİ

İlk önce Sultanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret edip öğrencilerle buluştu . Onlarla sohbet edip taleplerini dinledi. Öğrencilerin isteklerini ilgili birimlere iletip çözülmesi talimatını verdi. Başkan Ali Tombaş’a öğrencilerin ilgisi de bir hayli yoğundu.

Daha sonra Merkez İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Ali Tombaş’a çocuklar büyük sevgi selinde bulundu. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ali Tombaş, sınıflara girip derse katıldı.

YENİ OKUL KAZANDIRACAĞIZ

Akabinde okul müdürü ve öğretmenlerle buluşan Başkan Ali Tombaş, yeni okul inşa etmek için büyük bir gayretle çalıştıklarını söyledi. Tombaş, “Eğitime büyük önem veriyoruz. Halihazırda birçok eğitim projemiz mevcut. Bunları hayata geçirip ilçemizdeki eğitim kalitesini daha da artırmak istiyoruz. Sınıf mevcudiyetlerinin fazla olmasından kaynaklı sorunların farkındayız. Çözüm için yeni okulların inşası şart. Bu alanda ciddi çalışmalarımız var. Gerekirse Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan rica edeceğiz. Önümüzdeki süreçte Sultanbeylimize yeni okul kazandıracağız inşallah.” ifadesini kullandı.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi