İlkem Gazetesi

Bozkaya’dan Sultanbeyli’nin Ulaşımı Hakkında Açıklama

Bozkaya’dan Sultanbeyli’nin Ulaşımı Hakkında Açıklama
27 Şubat 2020 - 11:42

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Hayati Bozkaya ulaşım sorunuyla ilgili bir dizi çalışma gerçekleştirdi.

Bozkaya konuyla ilgili açıklamasında, “Sultanbeyli’de son zamanlarda tapudan sonra gelen başlıca sorunlarından biri olan Ulaşım sorunuyla ilgili bugün İETT Genel Müdürümüz Hamdi Alper KOLUKISA, İBB Meclis Ü. Mesut KÖSEDAĞLI, Sultanbeyli Meclis Ü. Mehmet Emin Ensari, Adem Seyitoğlu ve İlçe Sekreterimiz Dursun Şahin ile birlikte sahaya inerek kontrol ettik. Özellikle 18’li hatlar olmak üzere 131C 132V, 132C gibi hatların incelemesini yaptık. Hatlardaki yoğunluğun azaltılmasıyla ilgili çalışmaların yapıldığını en kısa zamanda körüklü araçlar ve ek seferler eklenerek yoğunluğu minimuma çekmek için çalışmalar sürmektedir. Mimar Sinan Mah. Yenidoğandaki otobüs duraklarının mahalleye kaydırılması yada yeni hatlar tahsis edilmesi ve aynı şekilde Adil Mahallesinede yeni hatlar tahsis edilmesiyle ilgili istişaremizi de müdürümüzle yaptık.

Kapalı duraklarla ilgili olarakta haziran ayına kadar çalışmalar sürecek gereken noktalara kapalı duraklar yapılacaktır. Ulaşımla ilgili bir çok sorunun farkındayız, İETT Müdürlüğümüzle kontrollü bir şekilde çalışarak bu sorunların hepsinin en kısa sürede çözüme ulaşması için gereken çalışmaları yapacağımızdan Sultanbeylili vatandaşlarımızın şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        İlkem Gazetesi