İlkem Gazetesi

GÜZELLİĞİN ESTETİKLE BULUŞMA NOKTASI: VİALİFE ESTETİK

GÜZELLİĞİN ESTETİKLE BULUŞMA NOKTASI: VİALİFE ESTETİK
07 Eylül 2019 - 22:27

Kendi dalında en iyisini sunmak için yola çıkan ve kısa süre içerisinde bunları gerçekleştiren Sultanbeyli, Gebze, Ankara, İzmir gibi şubeleriyle VİALİFE ESTETİK, Sultanbeyli’deki Genel Merkezi ve şubelerinde 30’a yakın farklı hizmeti doktor ve profesyonel uzman ekibiyle sunuyor.

Müşterilerine daima yüksek kaliteli, yüksek performanslı ürünlerle işlem sunmanın gereğine inanan VİALİFE ESTETİK bu amacından dolayı en iyi ürünleri kaliteli cihazlarla tecrübeli kadrosu ile müşterilerinin hizmetine sunuyor. İçerisinde bütün üniteleri bir arada bulunduran kuruluş, uzman kadrosuyla hizmetlerini başarı ile sürdürüyor.

“Profesyonel, Yaratıcı ve Eğitimli Kadromuzla Hizmet Veriyoruz”

VİALİFE ESTETİK Kurucusu Bilal Parlak, günümüzün temel sorunlarından olan sağlıklı ve düzenli beslenmemeden kaynaklı obezite, cilt sorunları ve buna benzer şikayetlerin sektörlerini ihtiyaç haline getirdiğini soyledi. Parlak, “Sektörün bize sunduğu ve alanının çok çeşitli olmasıyla beraber şirketimiz de bunlardan birkaçı olan, Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı, Bölgesel İncelme, Dermapen, Akne & Leke Tedavileri, İğneli Epilasyon, Mezoterapi, Estetik, Altın İğne, Prp, Ameliyatsız Yüz Germe, Dolgu, Botoks, Çatlak Tedavisi, Hydrafacial, Kriolipoliz, Soğuk Lipoliz, G5, Kimyasal Peeling gibi 30 yakın farklı hizmeti bünyesinde bulundurarak sunmaktadır” dedi.

VİALİFE ESTETİK İşletme Sahibi Bilal Parlak, “Sektörümüzde, profesyonel, yaratıcı, eğitimli kadroyla; kendine, sağlığına ve bakımına önem veren kozmetik, medikal ürünlerinin kullanımının yararına inanan tüketicilere en kısa yoldan ve doğru bir biçimde ulaşmayı hedefleyerek misafirlerimizin rahat ve huzur bulabileceği merkezler oluşturuyoruz” diye konuştu.

“Maksimum Memnuniyeti Hedefliyoruz”

“Herkesin kendini daha sağlıklı ve bakımlı hissetmek istemesi lüks değil” diyen Parlak, cilt ve vücut estetiği alanında ulusal ve uluslararası yasal yönetmelikler çerçevesinde, modern ve bilimsel yöntemlerle hizmet verdiklerine dikkat çekti. Parlak, şöyle devam etti: “Maksimum müşteri memnuniyetini hedefleyen, müşterilerinin hızla gelişen ve değişen beklentilerini tam ve zamanında karşılamayı temel amaç kabul edip, temel değerler doğrultusunda iş ahlakı, kalite ve dürüstlükten taviz vermeyen bir sağlık firması olmayı amaçlamaktayız.”

VİALİFE ESTETİK Son Teknoloji İmkanları Kullanıyor

VİALİFE ESTETİK İşletme Sahibi Bilal Parlak, sundukları son teknolojiye vurgu yaptı. Parlak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm hizmetlerimizin kendi alanı ve piyasa diliminde kesin bir kalite üstünlüğüne sahip olmasını sağlamak, yaptığımız işi bir defada ve doğru olarak yapmak, sağlıklı tedarikçi ilişkileri kurmak, eğitimler ve öneri faaliyetleri ile sürekli iyileştirme ve geliştirme sağlamak, hizmet kalitesini ve verimliliğini yeni teknolojileri takip ederek en yüksek değere ulaştırmak, kaynaklarımızı yerinde kullanarak çevreye ve insan sağlığına saygı çerçevesinde vermek taahhüdümüzdür.”

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi