İlkem Gazetesi

Kıbrıs Gazilerimize Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Takdim Edildi

Kıbrıs Gazilerimize Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Takdim Edildi
21 Kasım 2019 - 20:52

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Kıbrıs Barış Harekatı’nda görev alan ve Kıbrıs Türkleri’nin bağımsızlığının kazanılmasında büyük emekleri olan Gazilerimize şükran nişanesi olarak gönderdiği “Millî Mücadele Madalyası ve Beratı” takdim programı Sultanbeyli Kaymakamlığı Şehit Ömer Halisdemir toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Kaymakamımız Sayın Metin KUBİLAY, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KESKİN, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Deniz CAN, İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Mustafa KÖK, kurum müdürleri, muhtarlar ve Kıbrıs Gazilerimiz katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören Kuranı Kerim tilavetiyle devam etti, ardından protokol konuşmaları gerçekleştirildi.
Kıbrıs Barış Harekâtı’nda ve ülkemizin savunmasında Şehit düşen Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Kahraman Gazilerimizi minnet ve şükranla anan Kaymakamımız Sayın Metin KUBİLAY törende yaptığı konuşmada “Aziz Milletimiz kutsal değerlerimiz olan Vatan, Millet, Devlet ve Bayrağı söz konusu olduğunda gerekirse şehadet mertebesine ulaşmaktan veya yaralanıp gazi olmaktan asla çekinmemiştir.”
“Türk Milleti, millî karakterinden kaynaklanan istiklal ve bağımsızlığına düşkünlüğünün yanı sıra, Yüce Dinimizin Gazilik ve Şehitlik için biçtiği payeye de muhatap olabilmek konusunda her zaman kararlı ve istekli olmuştur; bu, bizim millî karakterimizdir.”
“Son olarak Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişimini de Aziz Milletimiz sahip olduğu Milli İrade şuuruyla birlik ve beraberlik içerisinde  bastırmıştır.”
“Bizler, Şehit ve Gazilerimiz sayesinde bu topraklarda barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşamaktayız. Canları uğruna bu Vatanı bizlere emanet eden, Devletimizin ve Milletimizin bekası uğrunda büyük fedakârlıklar gösteren Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız.”
“Bugün üzerinde yaşadığımız Aziz Vatan şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınları için ne yapsak azdır. Şehit ailelerimizi, Gazilerimiz ve ailelerini kendi ailemiz olarak görüyoruz. Tüm kurum, kuruluşlarımız ve imkânlarımızla yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.”
“Bugün bu programda Kıbrıs Barış Harekatı’nda görev alan Kıbrıs Gazilerimize Milli Mücadele Madalyası ve Beratlarını takdim etmekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyor, hepinize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Protokol konuşmalarının ardından Kaymakamımız Sayın Metin KUBİLAY, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KESKİN ve protokol üyeleriyle birlikte Kıbrıs Barış Harekatı’nda görev alan 13 Gazimize Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin şükran nişanesi olarak gönderdiği “Milli Mücadele Madalyası ve Beratını” takdim ettiler.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi