İlkem Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

“OLİMPİYAT DEYİNCE TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN OLUYOR”

“OLİMPİYAT DEYİNCE TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN OLUYOR”
18 Ocak 2021 - 19:19

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Uluslararası Cimnastik Federasyonu Başkanı Morinari Watanabe ile bir araya geldi. Başkan Watanabe’nin İstanbul ve Türkiye sevgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, “Sadece branşınıza değil, olimpiyat ruhuna da hizmet etmeniz beni çok mutlu etmiştir. Açıkçası olimpiyat deyince tüylerimiz diken diken oluyor, çok heyecan duyuyoruz. Japonları seven biri olarak söylüyorum; bu heyecanı yaşayacak olan Tokyo’nun inşallah sorunsuz ve noksansız bu süreci tamamlar” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Uluslararası Cimnastik Federasyonu Başkanı Morinari Watanabe, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof.Dr. Uğur Erdener, Türkiye Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen ile bir araya geldi. Görüşmede, Başkan Danışmanı Murat Ongun, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, Spor A.Ş Genel Müdürü İzzet Renay Onur hazır bulundu. İBB Saraçhane yerleşkesinde gerçekleşen görüşme oldukça samimi bir havada geçti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi