İlkem Gazetesi

Sancaktepe Belediyesi’nden Eğitime “Gönülden Gönüle” Büyük Destek

Sancaktepe Belediyesi’nden Eğitime “Gönülden Gönüle” Büyük Destek
23 Ekim 2020 - 22:33

Sancaktepe Belediyesi koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla başlattığı “Gönülden Gönüle Tablet” kampanyası kapsamında  toplanan tabletleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdı.  Pandemi sürecinden dolayı kısıtlı katılımın gerçekleştiği programda beş tablet temsili olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin öğretmenlerine teslim edildi.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Öğrencilerimiz için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız” diyerek şunları söyledi; “Bugün burada tablet kampanyamızın ilk adımını atmış olduk. Bugün itibariyle kıymetli öğrencilerimize, güzel yavrularımıza tabletlerini teslim ediyoruz. İlçemizde milli eğitimimizle, kaymakamlığımız ile bir protokol imzaladık. Okullarda belirlenen, uzaktan eğitime bağlanamayan öğrencilerimizi öğretmenlerimiz tespit ettiler ve onların yapmış oldukları bu tespitlere dayanarak bizler onlardan listeleri aldık. İlçemizdeki hayırsever iş adamlarımızdan almış olduğumuz tabletleri öğrencilerimize dağıtıyoruz”
“EBA DESTEK NOKTALARINA BİZ DE DESTEK VERECEĞİZ”
İlçe Milli Eğitim tarafından altı bine yakın talep geldiğini söyleyen Başkan Döğücü, “Tabletleri öncelikle ihtiyacı fazla olanlardan başlayarak dağıtıyoruz. Bununla birlikte bir de Bilgi Evlerimiz var. Bilgi Evlerimizde de EBA destek noktalarına destek olalım diye bilgisayar odalarımızı açtık. Öğrencilerimize oradan da EBA’ya bağlanmaları ve uzaktan eğitimden istifade etmeleri için sistemimizi kurduk. EBA destek noktalarına biz de destek vereceğiz. Ayrıca belediye olarak yavrularımıza 4 gb’lik internet desteği vereceğiz ” ifadelerini kullandı.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi