İlkem Gazetesi

Soğuk Kış Günlerinde Sevimli Dostlar Unutulmadı

Soğuk Kış Günlerinde Sevimli Dostlar Unutulmadı
19 Ocak 2021 - 19:52

İstanbul’a gelen kar Sultanbeyli’de de etkisini gösterdi. İlçede kar yağışı aralıksız sürerken belediye ekipleri sokak hayvanları için de harekete geçti.

İstanbul’a yapılan kar yağışı uyarısıyla günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Sultanbeyli Belediyesi, ilçede kar yağışı devam ederken kış çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, vatandaşların ulaşımda zorluk yaşamaması için yollarda tuzlama ve küreme faaliyetleri gerçekleştiriyor. İlçede etkili olan kar yağışı ve hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları sokak hayvanlarını da olumsuz etkiliyor. Bu duruma kayıtsız kalmayan belediye, sokak hayvanları için de harekete geçerek ilçedeki beslenme istasyonlarına su ve mama bıraktı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, minik dostları hiçbir zaman unutmadıklarını ifade ederek, “Yaratılan her canlıya merhamet anlayışımız ile sürekli olarak ilçemizdeki minik dostlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını gideriyor, veteriner ekibimizle gerekli sağlık taramalarını yaparak hızlıca tedavilerini gerçekleştiriyoruz. Kar yağışının ilçemizdeki etkisi ve sokağa çıkma kısıtlamalarının olmasıyla minik dostlarımız yiyecek bulmakta zorlanıyor. Bizler de bu duruma kayıtsız kalmadık. Ekiplerimiz, hemen harekete geçerek ilçemizde sevimli dostlarımız için oluşturduğumuz beslenme istasyonlarına mama ve su bıraktı. Böylece onların beslenme ihtiyacını da gidermiş olduk. Soğuk hava şartlarına rağmen çalışmalarını sürdüren, minik dostlarımızın da beslenmesini sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi