İlkem Gazetesi

Sultanbeyli Belediyesi Kurban Alanı Hizmete Hazır

Sultanbeyli Belediyesi Kurban Alanı Hizmete Hazır
05 Haziran 2024 - 22:52

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Kurban Satış ve Kesim Alanı’nı ziyaret etti. Vatandaşların kurban ibadetini güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirebilmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini vurgulayan Tombaş, “320 kurban satış çadırımız mevcut. Veteriner Hekimlerimiz tarafından tüm kurbanlıkların sağlık taraması yapılıyor. Alanda 400 personelimiz görev yapıyor. Ayrıca hazırladığımız 5 kesim ünitesiyle bayramın ilk günü 800 ila 1.000 kurbanlık kesme kapasitesine sahibiz.” dedi.

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla kurban çadırları da tam kapasiteyle hizmete başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen kurbanlıklar pazar alanını doldurdu. İstanbul’un en büyük ve en donanımlı kurban alanlarından biri olan Sultanbeyli Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı da hizmet vermeye başladı.

 

Tombaş: “400 Personel Görevlendirdik”

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Kurban Satış ve Kesim Alanı’nı ziyaret etti. Hayvan sahipleriyle ve vatandaşlarla görüşen Tombaş, yetkililerden bilgi aldı. Kurban satış alanıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Tombaş, “Kurban satış alanımızda toplam 320 çadırımızla vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Burada; veteriner hizmetleri, sağlık hizmetleri, mescit, büfe, mobil banka, mobil şarj istasyonları, WC-Banyo alanlarımız da mevcut. Tüm kurbanlıklar, Veteriner Hekimlerimiz tarafından kontrol edildikten sonra alana giriş yapmaktadır. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurbanlıklarını alabilmesi için Sultanbeyli Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. Alanda 400 personelimiz görev yapıyor. Destek Hizmetleri, Temizlik, Veterinerlik, Zabıta ve Fen İşleri’ne bağlı personellerimizle en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz.” dedi.

 

Tombaş: “1 Günde 1.000 Kurban Kesme Kapasitesine Sahibiz”

Kurban satın alındıktan sonra en önemli işlemin kesim süreci olduğuna vurgu yapan Tombaş, “Vatandaşlarımızın rahat ve konforlu bir şekilde kesim işlemini tamamlayabilmesi için burada 5 kesim ünitesi hazırladık. Bu ünitelerimiz bayramın ilk günü 800 ila 1.000 kurbanlık kesme kapasitesine sahip. Makine teçhizatı, hijyenik koşullarıyla tam donanımlı bir şekilde hazır. Sultanbeyli Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı, İstanbul’un en büyük ve en donanımlı kurban alanlarından biridir. Vatandaşlarımızın kurban ibadetini en iyi şekilde gerçekleştirebilmeleri için tüm imkanlarımızla hazırız.” diye konuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        İlkem Gazetesi