İlkem Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Sultanbeyli Belediyespor Taraftarlar Derneği kuruldu

Sultanbeyli Belediyespor Taraftarlar Derneği kuruldu
18 Haziran 2023 - 20:05
Sultanbeyli Belediyespor Kulübü’nün taraftar grubu Sultans, resmi olarak dernekleşti. Böylece “Sultanbeyli Belediyespor Taraftarlar Derneği” kuruldu. Dernek başkanı Kasım Kılıç oldu.
Sultanbeyli Belediyespor’un yeni taraftar derneği “Sultanbeyli Belediyespor Taraftarlar Derneği” kuruldu. Taraftar grubu, dernek aracılığıyla daha aktif faaliyetler ve etkinlikler düzenleyecek ve gençlere yönelik çalışmalara odaklanacak. Dernek başkanlığına ise Sultanbeyli’nin sevilen isimlerinden Kasım Kılıç seçilmiş. Taraftar derneğinin tribün liderliğini ise Fırat Candaki üstlendi.
Sultanbeyli Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Kasım Kılıç, Sultanbeyli’deki çeşitli sivil toplum kuruluşlarında önemli görevler üstlendi. Kılıç, yeni taraftar derneğinin Sultanbeyli’ye, Sultanbeyli Belediyespor’a ve Sultans taraftar grubuna hayırlı olmasını dileyerek, “Sultanbeyli Belediyespor’un hak ettiği yere ulaşması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Kasım Kılıç kimdir?
Kasım Kılıç, Sultanbeyli Belediyesi’nde basın sorumlusu olarak görev yapıyor. Erzurumlu olan 34 yaşındaki Kılıç, STK’larda aktif olarak görev alıyor. Yaptığı çalışmalarla Sultanbeyli’nin sevilen bir ismi olan Kasım Kılıç, taraftar derneği yöneticiliği ile spora katkı sunmayı hedefliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi