İlkem Gazetesi

Sultanbeyli Kaymakamı: Hedefimiz Eğitimde Marka Olmak

Sultanbeyli Kaymakamı: Hedefimiz Eğitimde Marka Olmak
16 Eylül 2019 - 13:59

2019-2020 Eğitim Öğretim Haftası kutlama programı Sultanbeyli Namık Kemal Ortaokulunda  gerçekleşti. Programda konuşan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay hedeflerinin eğitimde marka kent olmak olduğunu söyledi.

Programda konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, toplum dinamiklerinin sarsılmaz dünyaya öncülük eden ülkelerdeki en önemli özelliğin insanı merkeze alan, sivilleşmeyi savunan eğitim sistemlerine sahip olmaları olduğunu söyledi. Keskin, şöyle devam etti: “Zengin bir medeniyet birikimine lokomotiflik eden ve genç bir nüfusa sahip olan ülkemizin hedeflerini gerçekleştirmesinde de en önemli vasıf kaliteli bir eğitim öğretim sisteminin olmasından geçer. Öz güveniyle niteliğini harmanlamış nesillerimizin ülkemizin hayallerine ulaşmasında,hedeflerini gerçeğe dönüştürmesinde oynayacağı rol şüphesiz ki eşsizdir. Biz bu anlayışla Sultanbeyli Belediyesi olarak göreve geldiğimi andan itibaren eğitim ve öğretimin önemi bilerek bu noktada atılması gereken adımları birinci önceliğimiz haline getirdik.Yeni eğitim öğretim yılında günümüzün teknolojisini göz önüne alarak gerekli üzerimize düşen reformları aralıksız sürdürmeyi planlıyoruz.”

Kaymakam Kubilay: Hedefimiz Eğitim de Marka Kent Olmak

Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay ise yaptığı konuşmada ilçelerinin yeni okullara ihtiyacı olduğunu ifade etti. Kubilay, “Eğitim için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz hedefimiz eğitimde marka kent olmak.Marka kent olmak için bir çok girişimlerimiz oldu, bir çok projemizin sonuçlarını aldık yeni okullarımız hizmete açtık. Yeni yapılacak olan okullarımız için arsalarımızı hazır hale getirmek üzere çalışmalarımıza başladık. Şuanda yapımı devam eden 2 okuldan ayrı 6 okulun hemen bugün itibari ile başlana bileceği okul arsamız var. Tekli eğitime geçmek için ilçemizin 15 okula ihtiyacı var. 2 okulumuz bitmek üzere 6 okulumuzun arsaları hazır, diğer 7 okulumuz içinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Eğitim bizim en esaslı meselemiz. Yeni eğitim ve öğretim yılını kutluyor öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Program daha sonra öğrencilerin okuduğu  şiirler ve  halk oyunları ile devam etti. Programın ardından Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Programa; Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar, belediye başkan yardımcıları, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program öğrencilerin hazırladığı özel gösterilerle son buldu.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi