İlkem Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Sultanbeyli’de 100. Yıl Spor Tesisi açıldı

Sultanbeyli’de 100. Yıl Spor Tesisi açıldı
01 Şubat 2023 - 14:39

Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan 100. Yıl Spor Tesisi’nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Sultanbeyli’miz için çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize kalıcı yatırımlar kazandırmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Projesine önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal zamanında başlanan ve içerisinde farklı spor alanları bulunan 43 bin 500 metrekareye sahip 100. Yıl Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin gerçekleştirdi. Açılışı gerçekleşen tesiste; 3 adet tenis kortu, 2 adet halı saha, fitness alanı, çok amaçlı salon, okçuluk alanı, cam atölyesi, ahşap atölyesi, 2 adet spor atölyesi bulunuyor.

Açılış töreninde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sultanbeyli Belediyesi olarak imzaladığımız ortak kullanım protokolü gereği 2000 metrekare kapalı alan ile 6950 metrekare açık alanı İBB, 12.500 metrekare kapalı alan ile 9.000 metrekare açık alanı Sultanbeyli Belediyesi olarak işleteceğiz. Tesisimiz; salon sporları, atletizm pistlerine sahip olmasının yanı sıra ahşap cam atölyelerini de içerisinde bulunduran, Gençlik Spor Bakanlığına bağlı gençlik merkeziyle beraber sosyal bir okul olma özelliğini taşıyacak. Futboldan maraton koşularına, güreşten pilatese, judodan karateye kadar 20’nin üzerinde branşta da hizmet verecek olan bu kompleksten, 10 binden fazla öğrencimizin faydalanmasını hedefliyoruz. 100. Yıl Spor Kompleksimiz hayırlı uğurlu olsun, Rabbim bize böylesine güzel bir eseri aydınlık günlerde kullanmayı nasip eylesin. Evlatlarımıza sunduğumuz imkânların hem sayısını, hem de kalitesini yükseltmeye devam ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnanıyorum ki Sultanbeylili gençlerimizin adını daha çok duyacak, başarılarını daha çok konuşacak, onlarla daha fazla iftihar edeceğiz. Yapımına önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mevlüt Uysal döneminde başlandığı için kendisine teşekkürü bir borç biliyorum. İnşaatını devam ettirip tamamlayan ve bugün açılışını birlikte yaptığımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na, İBB yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Program tesisin gezilmesi ve çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi