İlkem Gazetesi

Sultanbeyli’de Şehit Ailelerine Ziyaret

Sultanbeyli’de Şehit Ailelerine Ziyaret
01 Ağustos 2020 - 17:16

Sultanbeyli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü İlknur Tatar Kula ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Selda Özmen, ilçemizde yaşayan tüm şehit ailelerini Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaret ederek Kaymakam Metin KUBİLAY’ın selamlarını iletti ve Şehit ailelerinin Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Bayramlarda en önemli şeyin hatırlanmak olduğunu dile getiren Kaymakam KUBİLAY yaptığı açıklamada “Bizler, Şehit ve Gazilerimiz sayesinde bu topraklarda barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşamaktayız. Canları uğruna bu Vatanı bizlere emanet eden, Devletimizin ve Milletimizin bekası uğrunda büyük fedakârlıklar gösteren Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız.”

“Vatanımız, Milletimiz, Bayrağımız uğruna gözünü bile kırpmadan kahramanca mücadele eden, Peygamberlik mertebesinden sonra mertebelerin en yükseği olan Şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizin, ailelerinin ve Gazilerimizin her zaman yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Şehit ailelerimiz, Şehitlerimizin bizlere emanetidir.  Şehitlerimizin aileleri hepimizin kalbinde müstesna bir yere sahiptir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Aziz Şehitlerimizirahmet, minnet ve saygıyla anıyor;Kahraman Gazilerimize acil şifalar diliyorum.”

Bayramların paylaşma ve yardımlaşma duygularını arttırdığını belirten Kaymakam KUBİLAY “Başta Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor; birlik ve beraberlik içerisinde nice sağlıklı ve mutlu bayramlara ulaşmayıCenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Şehit aileleri, Sultanbeyli Kaymakamı KUBİLAY’ın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek, bu anlamlı bayram gününde kendilerine yapılan ev ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kaymakam KUBİLAY’a teşekkür ederek Devletimizin birliğinin daim olması yönünde dualarda bulundular.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi