İlkem Gazetesi

Suyu kesik olan vatandaşların suları açılacak

Suyu kesik olan vatandaşların suları açılacak
18 Mart 2020 - 22:26

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) önlemleri kapsamında çalışmaların yapıldığını belirterek, “Geçmişten gelen, on binlerce abonmanı ilgilendiren, özellikle suyu kesilmiş olan hane vatandaşlarımızın suyunun açılmasına başlandı.” dedi.

Semt pazarlarının açılıp açılmaması konusu dahil olmak üzere çok sayıda başlığın tartışıldığını aktaran İmamoğlu, “Yetkili olan ilçe belediyesi ve bazı kurumlara dair tavsiye kararı aldık. Bu tavsiye kararı şuydu; sadece gıda ürünlerinin satılacağı pazarlar kurulması konusunda tavsiye kararı aldık. Pazarlarda çalışacak esnaf, mutlaka maske ve eldiven kullanacak, diğer koruyucu tedbirleri alacak. İBB ve ilçe belediyeleri denetim yapacak. Pazarlar, kurulmadan önce mutlaka dezenfekte edilecek. Giriş ve çıkışlarda dezenfekte işlemi uygulanacak. Vatandaşların, pazarlara kendi torbaları ve fileleriyle gitmesini öneriyoruz. Amacımız mümkün olduğu kadar temas etmeden alışveriş yapma imkanını sağlamak olacak.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        İlkem Gazetesi