İlkem Gazetesi

Tombaş: Hep birlikte çok güzel işler başaracağız

Tombaş: Hep birlikte çok güzel işler başaracağız
17 Şubat 2024 - 18:09

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tombaş, “Hep birlikte çok güzel işler başaracağız” dedi.

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, 31 Mart seçimlerine yönelik saha çalışmalarını hızla sürdürüyor. Ev ziyaretlerinden esnaflarla buluşmaya, STK’lardan kanaat önderlerine ziyarete kadar saha çalışmalarında tempoyu artıran Tombaş, bugün biraraya geldiği Sultanbeylili kadınlardan da yoğun destek gördü. İlk günden beri yoğun bir tempoda faaliyetlerini yürüten Tombaş, toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye özen gösteriyor.

2 BİNE YAKIN DAVETLİ KATILDI

Bu seçimde ilk kez oy kullanacak gençlerden yaşlılara, kanaat önderlerinden Sivil Toplum Kuruluşları’na kadar geniş yelpazede seçim faaliyetlerini sürdüren Ali Tombaş, “Gönüllüler Buluşması” kapsamında Sultanbeylili kadınlarla bir araya geldi. Programa; AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkan Vekili Ayhan Üşdi, AK Parti Sultanbeyli Kadın Kolları Başkanı Fadime Aydın Şekerci, teşkilat yönetiminin yanı sıra 1.800 davetli katıldı. Salonun adeta hınca hınç dolduğu programda, Ali Tombaş’a ilgi oldukça yoğundu. Masaları tek tek ziyaret edip selam veren Tombaş, fotoğraf çekimi taleplerini de geri çevirmedi.

“HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Ardından davetlilere hitap eden Tombaş, “Ailenin temel yapı taşı olan kadınlar, belediyecilik hizmetlerinin de odak noktasındadır. Bu nedenle kadınların ilçemizdeki huzuru, mutluluğu, güvenliği önceliğimizdir. Sizlere değer veren, dinleyen bir yönetim anlayışı vadediyoruz. Kadınların da katkısıyla, emeğiyle, fikirleriyle; önümüzdeki 5 yıllık hizmet döneminde çok daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum.” dedi.

“TOPLU ULAŞIM VE TRAFİK SORUNU KÖKTEN ÇÖZÜLECEK!”

Yeni dönemde Sultanbeyli’de yaşam kalitesini artıracak pek çok projeyi hızla hayata geçireceklerini vurgulayan Tombaş, “Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı’nın bir an evvel hizmete alınmasını sağlayacağız. Sultanbeyli-Kurtköy Metro Hattı’nın fiilen başlaması ve hizmete alınması için yoğun gayret göstereceğiz. İlçemiz genelinde ulaşımı rahatlatmak için toplu taşıma hizmetini hem çeşitlendirecek hem de sefer sayılarını artıracağız. Böylece ilçemizde toplu ulaşım daha konforlu, trafik daha akıcı bir seviyeye yükselecek. Yeni spor kompleksleri, yüzme havuzları yapacak, buralarda kadınlara özel alanlar oluşturacağız. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim desteği, üniversiteyi kazanan gençlerimize de burs vereceğiz. Yeni sosyal ve kültürel donatı olanları oluşturacak, ailelerinizle birlikte keyifli ve güvenli vakit geçirebilmeniz için yeni park, bahçe ve mesire alanları yapacağız. Yeni dönemde pek çok projeyi hayata geçirerek ilçemizin daha da kalkınmasını, gelişmesini ve güzelleşmesini sağlayacağız. Hep birlikte Sultanbeyli’mizi geleceğe taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

 

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi