İlkem Gazetesi

Tombaş’tan İlkem Gazetesine Ziyaret

Tombaş’tan İlkem Gazetesine Ziyaret
28 Temmuz 2020 - 18:33

AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Tombaş ve yönetim kurulu üyeleri, İlkem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Parlak’ı ziyaret ederek yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tebriğini iletti. Tombaş ziyarette yaptığı açıklamada, “Sultanbeyli’deki çözüm ilçeye özel bir plan ile başarılmıştır. İddia ediyorum, ülkemizde bu kadar sorunlu bir tapu problemi yaşayan hiçbir yer yok. Ancak, sonuç odaklı çalışan, gecesini gündüzüne katan AK Partili kadrolar bu çözümü de buldular” dedi.

“Tapu meselesi çözülsün diye defalarca Bakanlar Kurulu kararları çıkarıldı. Kanunlar hazırlandı ve mutlu sona ulaşıldı. Sultanbeylilerin geleceği kurtarıldı” diye Tombaş, “Her şeyi söyleyebilirler. Her konuya kulp takabilirler ama özellikle bu tapular konusunda kimsenin artık konuşmaya hakkı yoktur. Aklı, vicdanı olan kişi sadece alkışlamalı, takdir etmelidir. Çünkü arkasında ciddi bir emek yatan sürecin sonunda vatandaş, en önemli hakkına, tapusuna kavuşmuştur.

Ödeme güçlüğü çekiyorum, bu kadar parayı nasıl öderim diye dertleneni anlarım. Vatandaş parası olmayınca çözümde zorlanıyor. Bunu da anlarım. Ancak, çok pahalı ya da böyle çözüm mü olur deyip vatandaşı galeyana getirmeye çalışanlara anlayış gösteremem. Bunu kimse beklemesin” diye konuştu.

Başkan Tombaş şunları dile getirdi: “Bakınız meydanda cami çıkışında bir eylem yaptılar. Belediyemize haksızca hakaretler vesaire… Orada onları söyleyenlere bakıyoruz. Toplasanız 50 kişi değiller. Bazıları başka ilçelerden gelmiş. Bazıları tapusunu zaten almış. Yani bu haktan faydalanmış. Bazıları da başka talepleri olmadığı için onlara uymuş. Yani gerçekten hakkı için orada bağıran çağıran yok. Milleti sanki bir haksızlık varmış diye etkilemek isteyenler var.

Bu yapılanları vatandaşımız görüyor. Partimizin Türkiye ve Sultanbeylimize kattıklarını da biliyor. Bu sebeple bunlara takılmıyoruz. Ancak, bu kişileri bir bir açıklamakta, vatandaşı algı yönetimi yaparak zehirlediklerini anlatmak da eksikliğimiz olduğunu da düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde bu gibi tavırlar görürsek, bunları da açıklarız.

Başta da söyledim. Milletin gerçekleri bilmesi, doğru bilgi alması için sizler gibi vicdanlı basın mensuplarına ihtiyacı var. Emekleriniz ödenmez. Gerçekten ilçemizin değerli bir medyası olarak çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile sizin ve Sultanbeyli’deki vatandaşlarımızın da Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

İlkem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Parlak da ziyaret için Ak Parti heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi