İlkem Gazetesi

TUZLA’DAN İKİ TIR DOLUSU YARDIM MALZEMESİ GİRESUN İÇİN YOLA ÇIKTI

TUZLA’DAN İKİ TIR DOLUSU YARDIM MALZEMESİ GİRESUN İÇİN YOLA ÇIKTI
06 Eylül 2020 - 21:02

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “Türkiye’nin birçok noktasında yardımlarımız oluyordu ama Giresun’umuz bugünlerde özellikle yardım konusunda hassasiyetimizi arttırdı. Giresun’a yardım etmekle beraber bundan sonra diğer hizmetlerle bu yarayı hep birlikte saracağız.”

Tarihin en büyük felaketini yaşan Giresun’a Tuzla Belediyesi yardım tırlarını ulaştırmaya devam ediyor. Yaşanan afetten hemen sonra harekete geçen Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Kızılay Şubesi işbirliği ile Giresun’da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere, Tuzla Gençlik Merkezi (TUZGEM) gönüllüleri tarafından hazırlanan 2 tır dolusu malzeme Giresun’a uğurlandı. Tuzla Belediyesi önünden dualarla yola çıkan Tırları, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türk Kızılayı Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci ve çok sayıda gönüllü uğurladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        İlkem Gazetesi