İlkem Gazetesi

YAŞLI KADIN 36 SAAT SONRA BAYGIN BULUNDU

YAŞLI KADIN 36 SAAT SONRA BAYGIN BULUNDU
28 Mayıs 2019 - 14:00

Geçtiğimiz gece evinden dışarı çıkan yaşlı kadın kayıplara karıştı. Uzun süre kendisinden haber alamayan yakınları durumu emniyet birimlerine bildirdi. İnegöl ilçesini tedirgin eden kayıp olayı 36 saat sonra gelen haberle tedirginlik sevince dönüştü.

36 saat süreyle kaybolan 53 yaşındaki kadın otoyolunda baygın halde bulundu.  Gece dışarı çıkıp bir daha geri dönemeyen yaşlı kadın emniyet birimleri ve mahalle sakinleri tarafından uzun süre aranmasına rağmen izine rastlanılmamıştı.

Türkiye’de son yıllarda meydana gelen çocuk ve yaşlı kayıp vakalarından biri daha yaşandı endişesi taşıyan vatandaşlar, sapık veya insan tacirleri korkusu ile telaşlanmaya başlamışlardı. Korku dolu anlar yaşayan ilçe sakinleri 36 saat sonra gelen haberle rahat bir nefes aldı.

TÜM İLÇE SEFERBER OLMUŞTU

Edindiğimiz bilgilere göre, Mesudiye Mahallesi Temiz Sokak’ta bulunan evinden geçtiğimiz gece yarısı çıkan Şükran Kaplan, son olarak Mesudiye Şehit Yavuz Mete köprüsü civarında görüldü. Bir işyerinin güvenlik kamerasına görüntüsü yansıyan yaşlı kadın için polis, jandarma, ailesi ve mahalle sakinleri seferber olmuştu. Herkes üzüntü içinde Şükran Kaplan’ı ararken, 36 saat sonra sevindiren haber geldi. Kaplan, İnegöl’de bulunan bir kereste orman ürünleri fabrikası yakınlarındaki alanda baygın halde bulundu. Yaşlı kadının gece yarısı evinden neden ayrıldığı ise bilinmiyor. Bitkin düşen kadın İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şükran Kaplan, yapılan tedavinin ardından ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi