İlkem Gazetesi

Yeniden Refah Partisi Iğdır İl Başkanı Sevilen İsim Ali Seyyar Oldu

Yeniden Refah Partisi Iğdır İl Başkanı Sevilen İsim Ali Seyyar Oldu
13 Kasım 2019 - 10:19

Üye sayısının bir milyonu aşan ve 78 ilde teşkilatlanma çalışmalarını gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Ardahan İl teşkilatının ardından Iğdır teşkilatını da kuruldu.

Yeniden Refah Partisi Bölge Başkanı Sadık Çat IĞDIR’a gelerek yaptığı istişareler sonucunda Kurucu İl Başkanlığı görevini IĞDIR’ın sevilen yüzlerinden Ali Seyyar’a verildiğini söyledi.

1988 IĞDIR doğumlu olan Seyyar: Agd, Saadet Partisive Ak Parti de çeşitli görevlerde bulunmuş, Milli Görüş tabanlı bir aileden gelen ve son olarak Erbakan vakfında Başkanlık yapmış, Ahmet Davutoğlu’un da yakın takibinde bulunan Ali Seyyar, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın talimatıyla IĞDIR il Başkanlığına getirildi.

Yeniden Refah Partisi IĞDIR İl Başkanı Ali Seyyar, atanmasıyla ilgili şunları söyledi: “Yıllardır hak yolundan ayrılmadan bir çok gorevi layıkıyla yerine getirdik. Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN beyin beni bu önemli göreve layık görmesinden dolayi onur duydum. Rahmetli Hocamız Prf Dr. NEJMETTİN ERBAKAN’ın sözleri kulağımızda ”Siyaseti önemsemeyen Müslümanları, Müslümanları önemsemeyen siyasetçiler yönetir.” bu amaçla tum insanlığa doğru yolu göstermek için çıktığımız bu davada hedefimize emin adımlarla ilerleyecegimizden eminiz. Halka hizmet için bu değerli görevi bir borç bilerek icra edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu kutlu davada bizde varız diyerek sozlerini Prf Dr Nejmettin ERBAKAN’in sozleriyle sonlandırdı. “İman varsa imkanda vardir” bu vesile ile halkımızın tüm imkanlarını kullanıp 17 Kasım 2019’da saat 09.00 Ankara Arena Spor salonunda yapılacak olan partimizin kongresine gelip tarihe şahitlik etmesini bekliyoruz diyerek tüm halkımızı kongreye davet etti.”

ERBAKAN SEYYAR’ı GÖRÜNTÜLÜ ARADI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Bahattin Sungur, Başkan SEYYAR’ı telekonferans sistemi ile görüntülü arayarak tebrik ettiler. Başkan Erbakan, SEYYAR’a görevinin hayırlı olmasını diledi ve iyi temennilerde bulundular.

Yeniden Refah Partisi Bölge Başkanı Sadık Çat’da ise, Yeniden Refah Partisi IĞDIR il Başkanı Ali Seyyar’ın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın talimatı ile görevini kendisine takdim ettiklerini, Başkan Seyyar’ın yapacağı çalışmaların hak yolunda halka hizmet içinde olacağından eminim diyerek görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Çat: “Gördüğünüz üzere Yeniden Refah Partisi’nin hızlı yükselişi halk tarafından kabul edilir bir siyaset anlayışı ile hızlı ve emin adımlarla büyümemiz birilerini rahatsız edebilir ama bizler bu davadan asla vazgeçmeyip halkımızın Refahı için çalışmalarımıza daha çok azimle devam edeceğiz, sizlerde bu tarihi ana şahitlik eseceksiniz. Yeniden Refah Partisi IĞDIR il Başkanı Ali Seyyar’a basarılar diliyoruz” dedi

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

İlkem Gazetesi